Referenties

Lees hieronder enkele referenties die ik ontving naar aanleiding van mijn eendaagse sollicitatietraining.

Tamara van der Borgh (9 mei 2018)

Na een lange treinreis op een regenachtige dag ben ik zo hartelijk verwelkomd door Manja met een lekker kopje thee. Meteen voelde ik me erg op mijn gemak! Ze neemt alle hoofdpunten met je door en oefent de vragen die gesteld kunnen worden zodat je alvast voorbereid bent. Ik heb goede adviezen mee gekregen. Tip: Neem je motivatie en CV mee.. Ze zorgt er samen met jou voor een perfecte motivatie op papier te zetten en deze ook goed te onderbouwen. Ze is eerlijk, vriendelijk en zeer meelevend. Als mijn diploma in orde was geweest, weet ik zeker dat ik was aangenomen bij KLM..zo zelfverzekerd liep ik de deur uit na de training! Zodra ik mijn diploma heb behaald, ga ik in ieder geval vol goede moed weer solliciteren :). Wie weet, tot ziens in de lucht!

Minou Uitermarkt (30 november 2017)

De sollicitatietraining voor stewardess bij KLM door Manja was voor mij een hele prettige manier om voor te bereiden op de procedure. De mogelijkheid tot individueel was heel fijn vooral om echt de puntjes op de i de krijgen voor het onderbouwen motivatie en het diepte interview.. eerste en tweede ronde. Manja is opbouwend kritisch, kundig en heel prettig in de omgang..met veel humor!! Een aanrader om goed beslagen ten ijs te komen.

Anna (10 november 2017)

Ik ben erg tevreden over mijn sollicitatietraining bij Manja. Ze is heel vriendelijk, open en neemt echt de tijd voor je. Ze heeft me geholpen bij het scherp krijgen van mijn competenties. Ik vond het best lastig, maar gaandeweg in het gesprek wist Manja ze uit mijn verhaal te filteren. Nu ik weet wat ik kan verwachten heb ik meer zelfvertrouwen gekregen. Ze heeft me ook nog enthousiaster gemaakt over het vak dan ik al was. Naderhand mocht ik mijn pitch nog mailen en kreeg daar nog bruikbare feedback op. Kortom, het is een goede investering om bij Manja een training te volgen!

Desire Verschoor (23 september 2017)

De sollicitatietraining van Manja voor stewardess bij tui raad ik zeker iedereen aan. Het was voor mij heel fijn als voorbereiding op de selectiedag. Ik kreeg er meer zelfvertrouwen door en kon hierdoor meer van mezelf laten zien op de selectiedag en ben aangenomen! Ik ben heel erg blij dat ik de training heb gevolgd en Manja geeft je de steun die je nodig hebt! Mede dankzij haar heb ik nu mijn droombaan!!

Lotte van Reek (6 november 2017)

Dat ik ben aangenomen heb ik zeker voor een groot deel te danken aan Manja! Ik raad het iedereen aan. Het geeft je zelfvertrouwen en je krijgt handige tips. Zelfs na de training houdt Manja contact met je. Ik kan het iedereen aanraden om een training bij Manja te volgen. Het heeft mij geholpen om soepel het sollicitatieproces te doorlopen.

Erik van Loon (Zaandam, 11 november 2016)

De training is ‘hands-on’ en praktisch en bevat veel herkenbare elementen die ik ook in mijn eigen sollicitatiegesprek heb meegemaakt. Door de training van Manja kreeg ik inzicht in de positieve eigenschappen die voor mij zo vanzelfsprekend zijn dat ik ze vergat te noemen tijdens de training. Dit was een eye-opener voor mij.

Sabine (Amsterdam, 20 oktober 2016)

Doordat Manja zo positief is geeft ze je heel veel zelfvertrouwen mee. Dankzij haar kreeg ik tijdens de training al het gevoel dat het zou gaan lukken met mijn sollicitatie en dat is gebeurd! 

Astrid (Amsterdam, 12 mei 2016)

Dankzij de training van Manja ben ik aangenomen bij de maatschappij van mijn dromen! Ik had al meerdere keren bij verschillende maatschappijen gesolliciteerd maar steeds zonder resultaat. Ik kon mij dankzij haar veel beter voorbereiden op mijn sollicitatie. Doordat Manja mij hielp met het vinden van de juiste voorbeelden en door het oefenen met de STAR methodiek voelde ik tijdens het sollicitatiegesprek een enorme rust.