Hulp sollicitatie stewardess

Kun jij wel wat hulp gebruiken bij de voorbereiding van je sollicitatie bij een luchtvaartmaatschappij? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn sollicitatietraining voor stewardess in Amsterdam biedt jou alle hulp, tips en tricks voor jouw sollicitatie als stewardess of steward.

Het werken als stewardess of steward is voor velen een meisjes- of jongensdroom. Zelf vind ik het beroep ook de leukste en mooiste die er bestaat. Het neerzetten van een uitmuntende service samen met collega’s geeft grote voldoening en elke vlucht streef ik dit weer na.

Werken als stewardess of steward

Als stewardess of steward heb je een verantwoordelijke baan. Daarom moet je ook over de juiste beroepscompetenties beschikken. Ook zijn er een aantal voorwaarden aan het beroep verbonden. Zo moet je minimaal 18 jaar zijn en bij sommige maatschappijen zelfs 21 jaar. Verder dien je bij vrijwel alle maatschappijen een HAVO diploma of MBO-4 diploma op zak te hebben. Een goede beheersing van de Engelse taal is noodzakelijk en daarnaast is het beheersen van een andere vreemde taal een pré. Uiteraard is het van groot belang dat je vriendelijk en servicegericht bent en er goed verzorgd uitziet. Beroep stewardess. Een geweldige baan.
Tijdens de selectieprocedures van de luchtvaartmaatschappijen wordt er gekeken of je over deze voorwaarden en competenties beschikt. Als je eenmaal wordt aangenomen, word je intern opgeleid. Hoe lang deze opleiding duurt verschilt per maatschappij. Bij deze interne opleiding ligt de nadruk op de vliegveiligheid, dit is immers de belangrijkste reden dat jij als cabin attendent aan boord bent.

Hulp bij het solliciteren voor het beroep stewardess of steward

Voordat je aan die interne opleiding tot stewardess of steward bij de luchtvaartmaatschappij kunt beginnen, dien je natuurlijk eerst te solliciteren. Het is belangrijk dat je een goede eerste indruk achterlaat en jezelf uitmuntend kunt presenteren. Voor een tot in de puntjes verzorgde voorbereiding op jouw sollicitatie ben je bij mij aan het juiste adres. Mijn sollicitatietraining geeft jou alle handvatten voor een geslaagde sollicitatie. We gaan het hebben over zelfvertrouwen, jouw kwaliteiten en vaardigheden en de STAR-methode. Met mijn hulp wordt de kans om aangenomen te worden aanzienlijk groter. Als ervaren stewardess en trainer weet ik namelijk precies wat er allemaal bij het solliciteren komt kijken. Natuurlijk moet je het solliciteren helemaal zelf doen, maar met mijn tips en tricks sta je veel sterker en zelfverzekerder in je schoenen.

Heb je vragen of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met mij op.