Referenties

Rahaul Mangal (21 mei 2022)

Manja is een heel fijne en bekwame trainer die je heel goed kan helpen! Ze zorgt ervoor dat je helemaal op je gemak bent en neemt alle tijd voor je om de sollicitatie goed voor te bereiden en alle belangrijke punten door te nemen. Ik heb heel veel geleerd en ik houd na de training nog contact met Manja!

Liselotte Wouters (20 mei 2022)

Ik heb een super fijne sollicitatietraining gehad bij Manja. Ze heeft mij goed geholpen met het voorbereiden van mijn pitch en mijn motivatie. Daarnaast zijn wij bezig geweest met diverse competenties en voorbeelden. Ik ben met een heel goed gevoel naar huis gegaan. Ik voel mij zelfverzekerd over mijn sollicitatie. Ik kan iedereen de training aanraden!

Petra Hop (25 mei 2018)

Manja heeft mij op een prettige manier heel goed geholpen bij de voorbereiding voor mijn Senior Purser gesprek. Samen hebben we mijn motivatie en voorbeelden bij de competenties bekeken en in STAR gezet. Met een positief resultaat. 

Tamara van der Borgh (9 mei 2018)

Na een lange treinreis op een regenachtige dag ben ik zo hartelijk verwelkomd door Manja met een lekker kopje thee. Meteen voelde ik me erg op mijn gemak! Ze neemt alle hoofdpunten met je door en oefent de vragen die gesteld kunnen worden zodat je alvast voorbereid bent. Ik heb goede adviezen mee gekregen. Tip: Neem je motivatie en CV mee.. Ze zorgt er samen met jou voor een perfecte motivatie op papier te zetten en deze ook goed te onderbouwen. Ze is eerlijk, vriendelijk en zeer meelevend. Als mijn diploma in orde was geweest, weet ik zeker dat ik was aangenomen bij KLM..zo zelfverzekerd liep ik de deur uit na de training! Zodra ik mijn diploma heb behaald, ga ik in ieder geval vol goede moed weer solliciteren :). Wie weet, tot ziens in de lucht!

Carlijn van Meulen (30 april 2018)

Ik vond het een hele fijne en leerzame training. Manja is een heel leuk, warm en prettig mens om mee te zitten. Ze heeft me geholpen mijn pitch nog beter op papier te zetten. En ze heeft me voorbereid op de vragen die gesteld kunnen worden. Ik ging met meer zelfvertrouwen de meet&greet in. En die ben ik ook doorgekomen. Ook de volgende ronde ben ik door gekomen en ga nu als stewardess bij KLM werken! Ik raad iedereen die deze training aan. 

Minou Uitermarkt (30 november 2017)

De sollicitatietraining voor stewardess bij KLM door Manja was voor mij een hele prettige manier om voor te bereiden op de procedure. De mogelijkheid tot individueel was heel fijn vooral om echt de puntjes op de i de krijgen voor het onderbouwen motivatie en het diepte interview.. eerste en tweede ronde. Manja is opbouwend kritisch, kundig en heel prettig in de omgang..met veel humor!! Een aanrader om goed beslagen ten ijs te komen.

Desire Verschoor (23 september 2017)

De sollicitatietraining van Manja voor stewardess bij tui raad ik zeker iedereen aan. Het was voor mij heel fijn als voorbereiding op de selectiedag. Ik kreeg er meer zelfvertrouwen door en kon hierdoor meer van mezelf laten zien op de selectiedag en ben aangenomen! Ik ben heel erg blij dat ik de training heb gevolgd en Manja geeft je de steun die je nodig hebt! Mede dankzij haar heb ik nu mijn droombaan!!

Lotte van Reek (6 november 2017)

Dat ik ben aangenomen heb ik zeker voor een groot deel te danken aan Manja! Ik raad het iedereen aan. Het geeft je zelfvertrouwen en je krijgt handige tips. Zelfs na de training houdt Manja contact met je. Ik kan het iedereen aanraden om een training bij Manja te volgen. Het heeft mij geholpen om soepel het sollicitatieproces te doorlopen.